U bent hier

Klasse 7 - transport

Wij verzorgen het transport van radioactieve isotopen en grondstoffen voor medische en industriële toepassingen

Dagelijks vervoeren we radioactieve isotopen en grondstoffen die bestemd zijn voor medische en industriële toepassingen. Transport Debrouwer beschikt al meer dan 35 jaar over de vergunningen om Klasse 7-transport te rijden. In die tijd hebben we een uitgebreide knowhow opgebouwd rond deze uitzonderlijke specialisatie. We werken onder streng toezicht en controle van het FANC (Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle) en bezitten een stralingsbeschermingsprogramma.

Klasse 7-transport is strikt gereglementeerd en vergt specifieke aandacht voor de veiligheid van de goederen, de omgeving en de werknemers. Al onze chauffeurs dragen een dosismeter, beschikken over een ADR-certificaat en hebben een Klasse 7-opleiding doorlopen. Bovendien organiseren wij ook jaarlijkse opleidingssessies binnen het bedrijf.

We beschikken over vergunningen om te rijden in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast onderhouden we nauwe samenwerkingsverbanden met transporteurs in verschillende landen waardoor we een oplossing op maat kunnen bieden voor Klasse 7-transport over heel Europa.

De ervaring en knowhow die we hebben opgebouwd met het Klasse 7-transport nemen we mee wanneer we andere opdrachten rijden. Speciale vergunningen, vignetten, de juiste documenten en veilige werkomstandigheden zijn ons niet vreemd wanneer we speciale transporten moeten organiseren. 

Contacteer ons

Een vraag? Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. 

* Verplicht veld
  • Avenue Newton 6, 1300 Wavre
  • Avenue Lavoisier 8B, 1300 Wavre
  • Van Caudenberg: BE.0407.256.082
  • Debrouwer: BE.0451.658.625